maanantai 3. elokuuta 2009

PORI KV 2009

Tässä vähän erillaisia näyttely kuvia kuin ennen, Lady kera palkintojensa ylhäällä ja tietysti sonnin suti suussa :):) katsotaan jos saadaan vielä jostain haalittua muutama kuva vielä itse näyttelystäkin, kun ei ollut meitin porukoilla kellään kameraa mukana .) mutta asiaan, tosiaan eilen kävimme Porin KV näyttelyssä kera Ladyn, Sepon, Kaukon, Iineksen ja Sylvin. Ja ei voi kun taas olla hirmu tyytyväinen meitin naperoihin!!!!!! Tuomarina näyttelyssä Igor Selimovic, kroatia. Bullmastiffeja ilmoitettu 18.

Kehässä ensimmäisenä olin Kaukon kanssa junnuissa ja Kauko poikahan nappasi erin ja voitti luokkansa sekä mahtavasti myös PU 2 VA-SERTI!!!!! Onnittelut vielä Kaukon porukoille! Sitten oli Sepon vuoro nuorten luokassa ja Seppo myös hienosti NUO ERI 2 PU 4 !! Iines ja Sylvi seuraavaksi junnuissa ja tytöthän saivat myös hienot tulokset eli Sylvi JUN ERI 2 ja Iines JUN ERI 1 !! Onnittelut myös tyttöjen perheille! Ja vimppana kipaisin kehään Ladyn kanssa nuorten luokkaan ja Lady NUO ERI 1 PN 1 SERTI CACIB ja VSP :):) eli typykkä nappasi koko narttujen potin kotiin!!!!! Taisikos vielä olla niin että meikkiksen tytöt ja Kauko olivat nuorimpia osaanottajia .)

Yllä kuva Seposta ja herkkua siinä syödään tietysti :) Kiitoksia vielä koirieni perheille ja kiitos Virvelle PN ja PU kehässä esittämis avusta! Oli jälleen aivan mahtava ja mukava päivä!!!!!!

Ei kommentteja: