tiistai 25. elokuuta 2009

SEPPO FI MVA!!!!!!!!

Jeeeee en tosiaan voi todeksi uskoa että Seppo teki sen minkä kuvittelin jälleen mahdottomaksi :) Eli olimme tämän kesän viimeisessä näyttelyssämme Nokialla lauantaina ja Seppo oli täyttänyt kaksi päivää ennen 2 vuotta ja osallistui ensimmäistä kertaa AVO luokkaan, ikä jonka jälkeen voi valioitua ja jätkä sitten valioituikin saman tien heti !!!!!!!! :):) muutamat ihmiset mulle sanoivatkin että eihän tuo nyt Sepolta ihme ollut olihan Seppo jo 11 kuukauden iässä rodun erikoisnäyttelyn ROP ja BIS2! yllä ja alla kuvat Seposta ja palkinnoista, koitamme toki saada otettua myös "viralliset" valio kuvat mutta saattaapi olla että tarvin siihen ystävieni apua, meikäläisen kuvat kun ovat näitä.......


Ja eikäs siinä vielä kaikki, niin kuin kuvasta näette on Ladyllakin näyttelystä palkintoja neiti sitten veti jälleen itselleen myös SERTIn sekä vielä VSP tittelin :)


Tässä vielä kuva Seposta ja tietysti valio poika sai hienoja lahjoja valioitumisestaan :) Koirapäiväkodista tuli lahjaksi ihana iso metrinen herkku sonnin suti, kiitos vielä siitä Tiina ja Seija! tässä kuvassa minun ostama uusi lelu :)



Lady sai toki myös uuden lelun ja tässähän sitä jo tuhotaan antaumuksella.......
Sitten itse näyttelyyn ei meidän tulokset tähän jääneet :)
Olimme tosiaan nokian näyttelyssä lauantaina ja olinkin päättänyt että tämän jälkeen meillä tulee olemaan taas pitkä näyttely tauko, eli ehkä minä täältä lähden bullmastiffien kanssa marras-joulukuussa seuraavaksi kehiin. mutta voisiko tosiaan olla parempaa loppua kesäkauden näyttelyihin kuin tämä :)! Tästä on hyvä jäädä lomalle .)
Tuomarina näyttelyssä oli Ligita Zake ja bullmastiffeja ilmoitettu 23. Meitin koiruleita oli paikalla Seppo, Lady, Sylvi, Otto,Elsa ja Lucas.
Tuloksemme
Seppo AVO ERI 1 PU 2 SERTI FI MVA
Otto AVO ERI 2
Lucas VAL ERI 2 PU 4
Lady JUN ERI 1 PN 1 SERTI ja VSP
Sylvi JUN ERI 3 PN 3
Elsa NUO EH 1
Mahtavat tulokset jälleen!!! Isot onnittelut myös koiruleitteni perheille :) ja isot kiitokset jälleen kun olitte viettämässä mukavaa päivää kanssamme! jäämme odottelemaan kuvia itse näyttelystä :)
Meillä piti olla myös kasv.ryhmä mutta valitettavasti en voinut sitä esittää kurjan homman vuoksi.... Kasvattaja jolla on myös omistuksissaan minun kasvattini ja jolla oli myös kasv.luokka ilmoitettuna kyseiseen näyttelyyn, päättikin reilusti ettei annan kasvattiani minulle kasv.luokkaan joten en saanut ryhmää kokoon ja näin hän pääsi sitten esittämään oman kasv.luokkansa yksinään ilman reilua kilpailua :( että näin..... olin tietysti hyvin tuohduksissani (niin kuin monet muut näyttelyssä olleet kasvattajat) että kylläpäs on reilua eikä varsinkaan hyvän kasvattajan moraalin mukaista touhua, mutta nyt sitten tiedämme että hänen tyylinsä ja moraalinsa on tämä.... :( kennelliitto käsitteleepi asiaa sitten ajallaan. Näyttelysäännöissä kun selvästi lukee että koiran on osallistuttava kaikki luokkiin johon sillä on oikeus osallistua.





1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

Onnea uudelle valiolle!! Ja tietty pusut myös Ladylle!