tiistai 11. elokuuta 2009

Turun näyttely lauantaina 8.8. 2009 ROP kasvattaja ryhmä ja VA-SERTEJÄ :)

Lauantaina olimme tosiaan turun näyttelyssä ja hienostihan jälleen kerran meni .) Tällä kertaa parhaiten menestyivät Otto, Elsa ja Seppo, unohtamatta meidän ROP kasvattaja ryhmää (Kauko,Otto,Lady,Sylvi) sekä kasvattini Fin Mva Lisbethin Lusty Lucaksen tytärtä joka oli VSP :):). Tuomarina Petru Muntean, romania ja bullmastiffeja ilmoitettu 16. Ylhäällä kuva Kaukosta, Kauko tällä kertaa JUN EH 4. (huomatkaa minun erittäin tukeva asento :):) ).
Seppo poikaseni ylsi jälleen tyypilliseen Sepon hyvään tulokseen :) Seppo NUO ERI 1 PU 4 ! tämä näyttely oli Sepon osalta viimeinen nuorten luokan esitys, seuraavaksi siirryymme Sepon kanssa "isojen poikien luokkaan " eli Avo luokkaan :) Katsotaan sitten miten jatkossa pikkupoika pärjää.

sitten meitin Otto, hienosti AVO ERI 1 PU 3 VA-SERTI ! Isot onnittelut vielä Oton perheelle!!


Tässä meidän pojat vielä PU luokassa, Viiville iso kiitos Sepon esittämisestä Pu kehässä!!!



Sitten meitin junnun tytöt. Tässä Sylvi ja Sylvi hyvin JUN EH 4. Sylvi poseeraa niin hienosti!!




Toisin kun tässä kuvassa meitin Lady :):) ei vaiskaan, tässä ollaankin ihan lepoa ottamassa ja odotellaan tuomrin eteen menemistä, ja voitte vaan kuvitella millaista oli seistä 30 asteen helteellä raviradalla jossa ei varjon varjoa ei tuullut yhtään yms.......
Lady hyvin JUN EH 3.





Sitten Elsa, ja Elsahan pärjäsi oikein hienosti eli NUO ERI 1 PN 2 ja VA-SERTI!!!!! isot onnittelut vielä Anu ja Elsa!






Ja tässä meitin Kasvattajaryhmä :) Elikkäs Kasvattajaryhmä 1 KP ja ROP kasvattaja!!!
Olin jälleen niin iloinen koska tämän vuoden kasvattaja ryhmässäni on ollut mukana vain erittäin nuoria koiria ja silti olemme pärjänneet muksujen kanssa loistavasti :)!
Mukana ryhmässä Otto,Kauko,Lady ja Sylvi. Kiitos Virve ja Viivi esittämis avusta!
Kuvat: Virve Porema kiitos kuvista!
Jälleen kerran kiitos kaikille koirulieni perheille hienosta näyttely päivästä!!!! Ruttunaamamme jaksoivat helteestä huolimatta hyvin!







Ei kommentteja: