tiistai 6. lokakuuta 2009

Viikonlopun touhuja :)

Otto (Lisbethin Im Little Baron) ja Elina olivat lauantaina yhdistyksen järjestämissä leikkimielisissä kaupunki toko kilpailuissa ja tässä hienoja kuvia Ellun ja Oton työskentelystä!! Kokonaisvaikutelman kommentti: nättiä treenattua työtä. Hienoa Elina ja Otto!!!! kuvat:Riikka Reikko, Johanna Kuru ja Mirva Takalo.
Tässä odotellaan niin kauniisti "emäntää" :)

Ja hyppykin sujuu kuin vettä vaan isolta pojalta .)


Seuraaminen näyttää myös oikein hyvältä!




Ja seisominen sujuu ja huom. ihana kontakti Elluun kokoajan! Alla kuva heitin joukkueesta eli valkeakoski-espoo.




Meillä tällä kotosalla on tullut kunnon syksy ilmat..... vettä tulee ja tuulee niin että tukka ei meinaa päässä pysyä :( viikonloppu meni enimmäkseen työn merkeissä, lauantaina olin kupittaalla tuomaroimassa suomen Borzoiklubin mätsäriä, kiitokset heille vielä mukavasta päivästä!!
Eilen tulivat Elsan ja Ladyn kuvaustulokset kennelliitolta ja kyllä jälleen saa tyytyväinen olla :):) Elsan lonkat ovat nyt virallisesti A/A ja KN 0/1, ja Ladyn lonkat C/C KN 0/0 :)!!!!!! Nyt sitten alkaa sunnittelu että josko saisimme Ladylle suunniteltua sopivan miehen ensi kesäksi ja maailmaan tulisi kahden vuoden tauon jälkeen Lisbethin bullmastiffien pieniä paaperoita .) Elsan kanssa onkin sitten vauva hommeleita suunniteltu noin vuonna 2011. mutta näistä sitten lisää myöhemmin :)




Ei kommentteja: