lauantai 26. joulukuuta 2009

Joulun viettoa !!

Aattoaamuna Miisaa ei tarvinnut erikseen herätellä vaan neiti pomppasi hyvinkin äkkiä sängystään ja alakertaan katsomaan kuusen alle :) Miisa täytti jouluaattona 9V. ja synttäri lahjoja oli tietysti aamusta lähtien paljon tarjolla .) Vielä isot onnittelut äitin rakkaalle!
Tässä aamun lahjat :)

Sitten olikin koiruleiden vuoro... jokaiselle oli tietysti pukki tuonut pehmeän ja kovan paketin! Tässä Minttu hyvin sutjakkaasti avaamassa pakettiaan. Vaaleanpunainen mölyävä possu on nyt ihan POP!


Ja seuraavan paketin kimppuun!!Ja jessus minkä kokoinen herkku, Mintulla oli vaikeuksia saada itseään ja herkkuaan samaan sänkyyn .)
Saska ja Lissua hieman avitimme avaamisessa, ja tässä Saska joululahjansa kanssa, lelu on näköjään tässä kohtaa jo pudotettu sängystä .)


Heh hieman isolta näyttää Lissun lahja mutta siitä onkin riittänyt moneksi päivää!

Sepon vuoro avata paketit ja se sujui oikein hyvin...
Ja possuhan sieltä tuli! Ovat muuten jokaisella vieläkin ehjinä!Ja sitten tämä maukkaampi lahja, joulupukinkeppi herkullisemmassa muodossa .)

Lady veteli possunsa alta sekunnin kääröistä ja oli oikein tyytyväisen oloinen uuteen kaveriin :)


Ja kyllä kelpasi Ladyllekin joulupukinkeppi.....Aamupäivän vietimme kotona tosiaan lahjoja availlen ja Miisan synttäreitä juhlien kunnes päivällä suuntasimme siskoni Marikan luo syömään ja odottelemaan pukkia! Tässä meitin Tiina (9½v.) näyttää miten notkea hän on vielä iästään huolimatta vieraiden saapuessa, sohvalle ja syliin!
Jannu ja Miisa odottelevat pukkia ja ilmeet ovat kyllä tässä kohtaa hippasen sen oloisetkin :) koska se pukki tulee......

Tiina oli kanssa sitä mieltä että keimeissä pitää olla mukana ja nukutaan sitten vaikka istuvalteen mutta pukkia odotetaan!


Ja ymmärsihän ne ihmiset vihdoin antaa Tintin lahjat ja kas yllättäen Tiinalle tuli myös herkkukeppi .)Ja saapuihan se pukkikin!!
Miisa ja Jannu laulelivatkin reippaasti pukille..

Ja kyllä kannatti laulaa lahja määrästä päätellen!!


Taitaa neidilläkin olla oikein hiki otsassa .)Pukin lähdettyä juhlittiin Miisan synttäreitä kakun kera ja tässä neiti puhaltaa kynttilät!

Aatto vierähti erittäin nopeasti ja mukavasti kiitos vielä siskoleni ja muille sukulaisille jälleen mukavasta joulusta!
Suuntasimme iltasella takaisin kotiin kera lahjojen ja toki niitä sitten kotiin päästyämme ruvettiin tutkimaan lähemmin..... Kallen apua tarvittiin paljon, nykyajan lelut kun ovat kunnolla pahveissaan kiinni!
Kaikille hyvät pyhien jatkot!
Ei kommentteja: