tiistai 27. huhtikuuta 2010

Äitin kullannuput :)

Alkuviikko on mennyt isoilta osin piha touhuissa ja tietysti äidin kullannnuput ovat mukana mutta rennommissa merkein eli leikkien...... Tuntuu kyllä suoraan sanoen välillä toivottomalta tämä pihan siivoaminen mutta ehkä tämäkin urakka on valmis vielä jonain päivänä.... Miisalla ja karvallisilla lapsilla kyllä on hauskaa .)
Yksi tämän kevään selvä suosikkileikki on hyppynarun jahtaaminen!!! Miisa ja Lady voivat touhuta hyppynarun kanssa monta tuntia päivässä.....

Seppo käy kyllä myöskin aina välillä hypähtelemässä tyttöjen kanssa mutta eipä poikaa niin paljon naru kiinnosta että sen perässä hirvittävän kauaa viitteis juosta :):)


Lady malttaa juuri ja juuri hetkeksi mennä varjoon tauolle...kunnes taas jatketaan...... :) eikös se niin mene että lapsi on terve kun se leikkii!!
Seppo pitää mieluummin näitä taukoja vähän useammmin, terassilta on hyvä päivystää kumminkin mitä tapahtuu .) ei sitä tiedä vaikka muuten jäisi jostain kivasta paitsi jos ei ole tarkkana!

Mintun mielestä hyppynarulla hyppiminen on kyllä juuri niin vaarallista että sitä ei pidä tehdä ollenkaan, hänen rapsuttamisensa on miljoonasti tärkeämpää !!!!! Minttu on salamana Miisaa halimassa tai narua pysäyttämässä jos sen kanssa meinataan hyppiä!! Kunnon pihapoliisi!


Tässä tyylinäyte miten pihapoliisi pysäyttää narun, keskelle vaan kunnon äänenavaus ja tietysti pilke silmäkulmassa häntä heiluen .)Huh huh, on meinaan pihapoliisinkin homma raskasta :)
Voi kunpa nämä kauniit ilmat jatkuisivat, kesäihmisiä kun olen .) kuulumisia sen vertaan että Elsa aloitti juoksunsa viime viikolla, ja Ladyn mahdollisen miehen kuvaustuloksia odotellaan kennelliitosta, niistä sitten lisää jos kaikki sujuu niin kuin elokuvissa .) Mintun kanssa ollaan käyty uiskentelemassa, fysiolla ja akupunktiossa joista tällä hetkellä näyttäisi olevan ihan positiivinen vaikutus onneksi! Seppo tallailee naistensa kanssa ihan normisti, paitsi edellispäivänä peljästyin todenteolla että jätkä on murtanut varpaansa mutta säikähdyksellä selvittiin ei mitään ontumisia enää seuraavana aamuna varpaan kanssa eli olikin onneksi ilmeisesti vain nitkauttanut varpaan.... Hyviä kesän odotuksia kaikille!!
-Miia-
Ei kommentteja: