keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Minttu hyvin fiksu tyttö!!

Kävimme Mintun kanssa tänään koirapäiväkodissa hakemassa tytölle uusia virikkeitä :) Saatiin lainaksi pari koirien "peliä" ja avot nehän on aivan mahtavia Mintun mielestä varsinkin kun hän suoriutuu niista erittäin nopeasti.... nämäkös muka vaikeita eiiiiiii ainakaan Mintulle .)
Tässä pelissä palikat pitää nostaa yksitellen pois ja sieltä sitten saattaa löytyä jotain hyvää, Minttu hokasin pelin aivan samantien kun laskin pelin lattialle ja peli oli tyhjennetty palikoista ja nannoista niin nopeasti että sain räpsiä kameralla erittäin nopeasti että sain edes muutaman kuvan otettua :)! Itse olin aivan varma että Minttu kaataa koko homman tassullaan ym... mutta tyttö yllätti aivan täysin nappaamalla samantien palikan suuhun sylkäsi sen sivuun ja sitten nanna ja näin jatkui tosiaan muutamat sekuntit tehokkaasti niin että peli oli suoritettu! Ei sitä turhaan sanota että bullmastiffit ovat hyvin fiksuja .)

Sitten siirryttiin seuraavaan peliin joka on hieman työläämpi ja sen vuoksi parempi Mintulle koska tekemistä riittää pidempään, tässä pelissä ideana se että Minttu pyörittää pelin eri osia oikeisiin kohtiin jolloin löytyy nanna palkaksi.


Hyvin tämäkin sujuu Mintulta oikein hauskanen homma tämäkin Mintun mielestä!!



Kiitos koirapäiväkoti Nassu & Tassulle pelien lainasta! Ostamme varmasti myös tällaisen oman .) koska pelkään että kohta ketään muu koira ei suostu koskemaankaan peleihin kun meitin tyttö nääs vähän antaa kuolahoitoa myös peleille :):)!
Ensi viikolla aloitamme Mintun kanssa myös uimisen kerran viikossa joka pitäisi olla erittäin hyväksi Mintulle juuri lonkka,polvi ja selkä ongelmien vuoksi. Pitäkäähän peukkuja että saadaan tyttö vielä "kesäkuntoon" ja takapään lihaksiin voimaa kun lenkkeilemällä niitä emme voi hoidattaa... se mistä olen niin iloinen että Minttu liikunta rajoitteisuudesta huolimatta on pysynyt omana iloisena pirteänä itsenään ja touhuamme näitä "sisä" hommia enemmän ja kyllä on pihallekin jo tämän kevään ensimmäinen savikuoppa jo kaivettu! :)




Ei kommentteja: