maanantai 12. huhtikuuta 2010

Hieno viikonloppu, uusi valio ja mahtavia toko tuloksia!

Lauantaina kävimme Ladyn, Kaukon ja Sylvin kanssa kankaanpään näyttelyssä :) Kauko ja Sylvi ensimmäistä kertaa avoluokassa ja Lady toista kertaa. Kauko teki Kainot ja valioitui heti kerta heitolla, ja ollen myös mahtavasti rotunsa paras :) Tuomarina Gert Christensen, Tanska. Lisbethin Sweet Baron "Kauko" AVO ERI 1 PU 1 SERTI, ROP ja FI MVA ! yllä kuva. VSP neitoselle Bullgrins Kertulle emäntineen isot onnittelut myös!:) Kuvan ottanut Rea Vaikkola. Ryhmiin emme Kaukon kanssa jääneet koska minun piti tietysti mennä töihin..... :( Lady AVO ERI 3 PN 4, Ladyn kanssa saimme tuomarilta myös kehuja roppa kaupalla ja tuomari kertoi Ladyn olevan mahtava narttu sekä päästään tempperamentiltaan ja kropaltaan ja liikkeistään, mutta minä olen kuulemma siksi näin laiha kun narttuni on syönyt minunkin ruokani :):)huumori miehiä .) eli tuomarin makuun Lady olisi saanut olla hieman timmimpi kyljistään..... ja minä perkula lihotin Ladya kaksi viikkoa näyttelyä ennen kun mun mielestä se oli hieman kuiva! :) eli HYI MINÄ!!!! :) Sylvi oli hienosti AVO EH 4 Sylvi tarvitsee vielä aikaa valmistautua, tyttö tulee muiden perässä hitaasti mutta varmasti ! Kiitokset "pattonin" Sarille Sylvin esittämisestä ja myöskin kiitokset Sylvin huoltojoukolle!!!! Ja vielä kerran onnittelut Kaukolle ja perheelle .)
Tässä vielä tuore champpiooni pystiensä kanssa!

Ja eihän nämä hienot tulokset tämän viikonlopun osilta tähän loppuneet .) ! Vaan meidän Super tytöt Kaino (Fi MVA TK 1Lisbethin Sweet Dream) ja Sanna olivat lauantaina kokkolassa toko kisoissa ja pystit tulivat sieltäkin eli Kaino oli voittanut koko AVOIMEN luokan 1 tuloksella ja pisteet 171!!!
Tuomarina Tiina Laakko. Mahtavaa harrastelua jälleen Sanna ja Kaino! Rupean olemaan sanaton :)! yllä kuva tähdestä palkintojensa kanssa, kiitos Sanna kuvasta!

Seppo kävi moikkaamassa sillä välin kun me muut olimme keimeissä Lempiä :) Kiitos Virve Sepon "viihdyttämisestä" ja kuvista .)
1 kommentti:

Rea kirjoitti...

Onnittelut sekä Kaukon, että Kainon poppoolle, että kasvattajalle :D