tiistai 6. heinäkuuta 2010

Forssa & Pori KV 3.- 4.7.

Lauantaina starttasimme Anun ja Elsan (Bulldales Emily) kanssa aamutuimaan auton kohti Forssan näytelmiä, ja aivan mahtavalla paikalla oli näyttely. Ihanalla nurmella kehät ja muutenkin oli puita jotka auttoivat paljon huiman helteisenä päivänä ! Bullmastiffeja oli ilmoitettu 22 ja tuomarina Miodrag Vretenicic. Elsa hienosti AVO ERI 4 . Yllä kuva jossa Elsa vielä jaksoi juosta .) Sain kyllä töitä sen eteen tehdä että Elsa viitsii edes hiukan tehdä jotain hommia.... Mukavuuden haluinen likka (suoraan sanoen laiska):)..... Tässä arvostelu: 2 ½ years old. Good Size. Typical body. Good condition. Temperament must be better. Typical head. Correct bite. Correct neck. Good angulations & movement but must be more mobility. Good handling.
Forssan bullmareitten kauneinen narttu oli tällä kertaa Lenan Smolan :) isot onnittelut vielä Lena!!! Ja urosten kaunein sekä ROP Sannan Saurus onnitelut vielä heillekin!
Sunnuntaina lähdettiinkin sitten Porin näyttelyyn ja otettiin Kauko (FI MVA Lisbethin Sweet Baron) ja Johanna myöskin matkaan mukaan :) Päivä oli suoraan sanoen tuskaisen helteinen ja koirat kyllä esiintyivät ja jaksoivat kuumuuteen nähden HYVIN! Porin paikka ei sitten enää ollutkaan kiva.... Pölyävä sora kenttä eikä varjon varjoa missään.... Minä kävin Kaukon kanssa kehässä niin kuin yllä olevasta kuvasta näkee eikä me edes pyörrytty pojan kanssa vaan tultiin oikein mainioin tuloksin kehästä :) Kauko VAL ERI 1 PU 2 VA-CACIB ! Tuomarina Hassi Assenmacher,Saksa.

Poika juoksi helteessä niin hienosti häntä heiluen :)! Olen sanonutkin aina että vaikka taivaalta tulis pieniä mummoja alas niin Kauko kyllä liikkuu :):) Kaukon arvostelu: Good size. Masculine head. Black mask. Oval eyes. Good ears. Well marked stop. Typical expression. Strongly built body. Rear angulation could be better. Good movement. Nice coat & temperament.


Anu meni Elsan kanssa kehään ja hienosti Elsakin esiintyi, jopa juoksi mutta tietysti vähän hitaan lailla .) Elsa AVO EH 3. Elsan arvostelu: Good size. Feminine head. Big black mask. Excellent pigmentation. Dark eyes, good eyes. Well built body. Very good top & underline. Correct front, well angulated behind. Lazy movement.
Kiitos kaikille jälleen kerran mukavista näyttely päivistä ja onnittelut myös vielä Porin VSP ja ROP Bullgrins koirille!1 kommentti:

Muponmami kirjoitti...

Onnittelut Kakelille vielä kerran!!!!