torstai 8. heinäkuuta 2010

Lisbethin Sweet Sir 2v.

Lähdimme eilen Miisan kanssa katsomaan S-pentueemme poitsua Aatua Nokialle, ja aivan mahtavaa oli nähdä poika ja perhe!! Aatu on oikein komea ja aivan mahtavan luonteinen poika!
Tässä pientä posea tuliais luun voimin :)
Kiitos Aatun perhe oikein mukavasta päivästä!Matkalla kohti Nokiaa sattui soittamaan Rea ja kutsui meidät myös samalla heille käymään, matkaa kun Nokialta ei enää Rean luo ollut kun 20 kilsaa :) Stalin olikin Rean kanssa kadulla meitä vastassa ja oikein hellyyttävä mies! Tyylinsä on ottanut täysin bullmastiffeilta eli pylly heti syliin vain!
Sisällä Rean luona olikin sitten meitä vastaanottamassa iloisesti Tara ja Etna, Tara otti helteisellä kelillä rennosti :)

Pikku Etna, ja pusu Miisalle !


Osaan mä istua paikallaankin!!!!!
Kiva oli nähdä myös Rean porukka, ja myöskin oli maittava ruokapaikka jossa kävimme vielä ennen lähtöä syömässä! Ruokapaikasta kun lähdettiin kävelemään kohti autoa niin tottakai Miisa pongasi kenkäkaupan ja sitten lähettiinkin autolle pussillinen kenkiä mukana......
Hauskanen päivän reissu kiitos kyläpaikoille!
Pidämme myös Aatulle peukkuja huomiseen lääkäri reissuun että kaikki menee hyvin hampaanpoiston kanssa! Poitsu kun on onnistunut telomaan poskihampaansa niin että se on halki :(2 kommenttia:

Rea kirjoitti...

Kiva kun kävitte kyläilemässä :)

Täytyy meidän tulla sit teille päin seuraavaksi...odotetaan et päästään pikku-Ladyjä katsomaan <3

Miia kirjoitti...

Tervetuloa :)Täällä voidaan jo hyvinkin paksusti .)