maanantai 12. heinäkuuta 2010

Kaino ROP & CACIB Oulu KV!

Kaino (FI MVA TK 1 Lisbethin Sweet Dream) ja Sanna olivat reippaasti helteestä huolimatta harrastelemassa viikonloppuna Oulun KVssa ja lauantaina ruotsin Jällivaarassa. Jällivaarassa Kaino oli luokassaan toinen ja Oulusta tyttö nappasi jälleen kerran potin kotiin ollen rotunsa paras ja saaden myös CACIBin! Yllä ROP Kaino ja VSP uros Bullbugbears, onnittelut myös heille!
Esiintyminen oli mennyt Kainolla oikein hyvin helteestä huolimatta :)

Vähän tietysti läähätytti mutta eipä se menoa ollut haitannut .)


Tässä lentoon lähdössä kuva :):) Kaino oli ollut kuulemma tuomarista aivan intona ja tässä tuomarin arvostelu :) Two years, four months. Very friendly bitch. Strong build. Massive head. Good folded ears. Dark eyes. Lovely expression. Good forechest. Very good ribs. Good angulations. Straight legs. Good feet. Very nice coat & condition. Good moving & showing. Lovely temperament. VAL ERI 1 PN 1 CACIB ROP Tuomari : Jo Schepers
Mahtavaa ja vielä kerran äityliltä täältä halit ja onnittelut!
Kainon ja Sannan kirmatessa Oulussa olin itse liikenteessä Bulldales bullmastiffien, Tiinan perheen ja Anun kanssa Karjaan näytelmissä. Ja eipä mennyt sekään näyttely huonosti .) Bulldales Don Aramis "Arttu" AVO ERI 1 SERTI ROP, Bulldales Ebbastina "Snuffa" AVO ERI 1 PN 1 SERTI VSP ja Elsukka eli Bulldales Emily AVO EH 2. Tuomarina Tina Sulce.
Isot onnittelut vielä Tiina! Ajoimme näyttelyn jälkeen Anun ja Elsan kanssa "jäähdyttelemään" Tiinan luokse ja samalla tietysti pentuja katsomaan, :) Kiitos Tiina vielä, oli ihanaa viettää päivä teillä ja kanssanne :)!


Ei kommentteja: