keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Be My lapsoset Sera, Mimmi, Manu, Nella ja Musti treffasivat jälleen :)

eilen vietettiin taas hauskanen ilta 16 viikkoisten pentujen kanssa ja samalla kakruille annettiin tehosterokotteet. Hauskaa riitti ja hiki virtasi sekä koirilla että ihmisillä :):) Miisa oli jälleen ätin pienenä apurina ja aina yhtä hyvänä sellaisena !! Kuvaus ja Mimmin pitäminen olivat nyt Miisan hommia ! Myöskin Manun "mamma" eli Tiinan äiti toimi samoissa hommissa, kiitos Miisalle ja mammalle! Yllä kuvassa hienosti Miisa pitää Mimmin aloillaan !
ja tässä iloinen veli Musti

ja sitten sisko Nella ja ei kai Nellalla ole tullut lämmin leikkiessä ....... :)


Miisa oli kuvannut paljon Manun päätä ja nenää ja silmää ym .) harjoitteli ilmeisesti jotain hienoja juttuja :) tässä on tullut koko Manun pää linssiin.sitten Seran ja Mustin riemua!
Manu ja Mimmi, Mimmi selvästi näyttää Manulle että näin istuu tyylikäs ja hieno neiti ihan kauniisti paikallaan.... ainakin välillä :)

ja sitten taas Sera näyttää miten kivaa on vaan riekkua ja leikkiä turhaa sitä nyt paikallaan on olla kun on muutakin kivaa!


ja näinhän se on Manu ja Mimmi vauhdissaja Sera :):)
Nellalla sentään on kaikki jalat tässä kohtaa vielä lattiassa :)

Manu ja tyytyväinen ilme, sainpas riekuttua :)


Leikkasimme myös samalla reissulla Mustin kynnet ja poika onkin tässä ihan sen näköinen että katsokaa pientä poikaa kiusataan!hei sisko lentääkö sun korva???
ja kaikki hauskuus loppuu valitettavasti aikanaan ja tulee kotiin lähdön aika, Nella meinaa että otetaan vielä viimisetkin ilot irti tästä illasta :) ja hyvä niin! Ja tuo iso bullmastiffi yllä olevassa kuvassa ei ole liian äkkiä kasvanut B-pentu vaan meitin Elsa joka pääsi kakkaroita myös moikkkamaan :)
Kiitos kaikille kun pääsitte tulemaan oli oikein mahtavaa nähdä teitä!! Lapset olivat edelleen, terveitä, avoimia ja oikein iloisia ihania lapsia! Hienoa!
Ensi maanantaina me treffataan vielä Shakiran ja Mimmin kanssa kun Shaki ei eilen päässyt paikalle, katsotaan saanko silloin myös kuvia tytöistä kun hovikuvaajani Miisa on tuolloin koulussa joten pitää yrittää itse ehtiä niitä ottamaan .)

2 kommenttia:

Muponmami kirjoitti...

Se on näköjään ollu Mimmillä uudet releet päällä! = )

Miia kirjoitti...

Juu piti heti tietysti pistää kylille hienot releet päälle :) kiitos vielä sinulle .)