perjantai 5. marraskuuta 2010

kolmois treffit!

Tänään saatin mukava leikkikaveri meille töihin käymään eli Manun ja Mimmin sisko Sera ja tietysti Anu .) Voin kertoa että kyllä joo yritin saada kuvia mutta ne nyt sitten ovat näiden menokakrujen kanssa mitä ovat :) koittakaahan saada jotain selvää kuka on kuka .) tässä ensin koitettiin saada kolmesta kakrusta hieno yhteiskuva, mutta heillä taisi olla jo leikit mielessä!
oho tässä ollaan melkein rivissä :)! vasemmalta Mimmi, Sera ja Manu ikää porukalla nyt 14 viikkoa.

sitten lähdettiin Anun ja kakrujen kanssa kaupunki kävelylle ja koitettiin sielläkin saada yhteiskuva :) mutta kaikki muu kun minä ja kamera kiinnosti paljon enemmän, tai niin onkohan se mikään ihme .)


kierrettiin koko hurjan iso nousten kylä ja ei voi kun sanoa että mahtaakohan noita lapsia hetkauttaa mikään, kaikki on vaan ihan hurjan kivaa, mopo pojatkin saatiin rapsuttamaan ja mammat sekä kaivinkoneet ym. yritettiin saada pysähtymään mielettömällä hännän heilutuksella ja persustan vatkaamisella :)! kaikki on niin kivaa!!!



sitten palattiin takaisin töihin ja ei muuta kuin leikki areenalle painimaan ! tässä Manu jo näköjään koittaa pitää pientä levähdys taukoa...




mutta eihän sitä malta, ihanaa kun saa telmiä siskojen kanssa!





hali hetki






kylläpäs nuo siskolikat jaksavat! mulla rupiaa väkisin pylly painamaan lattiaa kohti :)







mutta kyllä sitä vielä aina hetken jaksaa!








Kiva kun Anu ja Sera kävitte otetaan pian keimit uusiksi!!! :)









Ei kommentteja: