tiistai 16. marraskuuta 2010

Ihana viikonloppu, Sanna ja Kaino meillä kyläilemässä :)

saimme perjantaina odotettuja "vieraita", Sannan ja Kainon (FI & EE MVA TK 2 Lisbethin Sweet Dream) pohjoisesta :) ja ilo oli kaikilla ylimmillään! Tässä Sepon ja Kainon iloa :)


majakka ja perävaunu .)


Saimme myös aivan mahtavia tuliaisia Sannan tuodessa meille vähän uusia koirien sänkyjä ! Tässä kuvassa niistä yksi joita olinkin onneksi tilannut kaksi koska ovat aivan mahtavia myös koirien mielestä, ihanan pehmeitä ja isoja!!! Mimmi ja Lady tietysti tesosivat sängyn heti ja kyllä tähän sänkyyn kelpaa kellahtaa äidin ja tyttären samaan aikaan, mahtuu ainakin !ja tietysti Seppo ja Minttu testasivat myös uuden sängyn ja nyt uusia sänkyjä onkin joka huoneessa yksi vanhojen lisäksi :)
ja tässä tämä kolmas uusi peti, aivan ihana sekin. Lisäksi Sannan matkassa tuli Mimmille aivan ihania pinkkejä remmejä ja panta sekä uusi ruokakuppi teline ja monta iiiiiisoa hirvennahkaluuta! kiitos Sanna kun jaksoit niitä meille tuoda!! :)

viikonlopun aikana kävi myös Sera (Lisbethin Be My Funny Honey) Anun kanssa näyttäytymässä Sannalle. Ja tietysti ilo oli ylimmillään kun Sera pääsi Mimmin kanssa leikkimään samalla :) suorastaan lentävää touhua :):)!!


siskokset :)

ja eriskummalliset asennot :)
Lauantaina pääsin vihdoin ensimmäistä kertaa katsomaan ihan livenä Kainon tokokisoja ja nyttenhän oli Kainon korkkaus voittajaluokassa!!! En voi kuin todeta että mahtavaa!!! Täytyy myöntää että olin niin liikuttunut Sannan ja Kainon mahtavasta yhteistyöstä kentällä että minulla oli enimmäkseen vedet silmillä kun heitä katsoin, niin iloinen ja ylpeä heistä olen ! Aivan makeeta, miten voi bullmastiffi tehdä tuolla ilolla noinkin vaativia jutskia ja noin hienosti! ja muistakaamme siitä huolimatta on Kaino luonteeltaan ja ulkomuodoltaan aivan kuin bullmastiffi ! Varmasti on Sanna tehnyt paljon töitä ja kyllä se on palkittukin!
Tuomari ihastui myös Kainoon ja Sannaan ja antoikin kokonaisvaikutelma pisteiksi upeat 9 !!!! Sannan blogista löytyy enemmän tarkempia tietoja kisoista.


Tässä Kaino muiden voittajaluokan koirien (6) kanssa paikallaanolossa 4 min.
upeeta kontaktia/seuraamista!!!!

ja lisää :)


sitten nouto/hyppy vai mikä se mahtoi viralliselta nimeltään olla :) mutta hienosti Kaino hyppäsi haki kapulan ja hyppäsi kapula suussa hienosti mamin viereen takaisin niin kuin kuului :)Otimme tätiKainoa kannustamaan Mimmin ja Manun ja voi sitä riemua mikä kakruilla oli kun pääsivät hauskaan halliin jossa oli ihmisiä ja koiria paljon!!!!
Ainut asia jota jouduin pelkäämään oli että kakrut pissaavat hienoon nurmimattoon mutta onneksi niin ei käynyt .) Oikein reippaita 16 viikkoisia marakatteja, kaikki on niin hauskaa!!
Kiitos Sanna jälleen ihanasta viikonlopusta! Toivottavasti tulette jälleen pian!!!!

Ei kommentteja: