maanantai 17. tammikuuta 2011

Be My pentujen ensimmäinen näyttely, ROP pentu VSP pentu ja ROP kasvattaja ryhmä :)

Lauantaina 15.1. lähdimme Manun, Seran, Mimmin ja Shakin kanssa harrastelemaan ensimmäistä kertaa pentu näyttelyyn :) Näyttely oli Lohjalla ja tuomarina Paula Rekiranta. Aivan mahtavin tuloksinhan sieltä takaisin tultiin ja mikä oli itselleni jälleen mahtavin asia: jokainen 5 kuukauden ikäinen nappula oli kuin kotonaan ahtaassa hallissa ja kehässä mentiin kuin vanhat tekijät!!! Mahtavaa, on ainakin hermorakenne kunnossa .) ja kelpaa harrastella myös myöhemmin näyttelyitä koska he siitä pitävät oikein paljon :) no niin ja itse näyttelyyn, yllä kuvassa minä ja Manu(Lisbethin Be My Elwis Junior) ensimmäisenä kehässä ja Manun mahtava tulos pentu 1 KP(kunniapalkinto) ja ROP eli rotunsa paras! Vielä kerran myös Manulle ja kotiväelle isot onnittelut!
Sitten vuorossa Anu ja Sera (Lisbethin Be My Funny Honey). Mahtavaa katsottavaa oli Anun ja Seran yhteistyö!!! Sera on kuin luotu harrastamaan näyttelyitä, niin iloisesti tyttö esiintyi kokoajan!! Hienoa Anu ja Sera!!!

Ja seisominen meni aivan mahtavasti!!!!! Seran tulos narttu pentujen 3.


Sitten Anne ja Shaki (Lisbethin Be My Honkey Tonkey) ja aivan sama homma tämän parin kanssa, oli iloa silmälle katsoa heidän menoaan!!! Häntä heilui myös tällä tytöllä ja hauskaa oli, hienoa Anne ja Shaki! Shakin tulos narttu pentujen 2.Ja tässä sitten minä ja Mimmi kehässä (Lisbethin Be My Sugar Girl) ja Mimmin esiintymiseen olin myös enemmän kuin tyytyväinen!!!! Kyllä näiden tyttöjen kanssa kelpaa harrastaa!! Yllätyin kun sain juosta sekä Manun ja Mimmin kanssa kuin aikuisen koiran kanssa konsanaan, niin hienoa pitkää liikettä irtosi kummaltakin ja Sera ja Shaki eivät myöskään jääneet yhtään tässä asiassa! Ihanaa, tervettä hyvää liikettä!! Mimmin tulos narttu pentujen 1 KP (kunniapalkinto) ja VSP (vastakkaisen sukupuolen paras). Onnittelut vielä meidän Mimmille ja tietysti Mimmin toiselle omistajalle eli Miisalle .)!
tässä sitä asetellaan Mimmiä :)

Kaikki tytöt.sitte ROP/VSP kehästä Manu ja Tiina ja tämä oli Tiinan ensimmäinen kerta kehässä handlaamassa ja sehän meni oikein hyvin!!


Minä ja Mimmi ROP/VSP kehässä hurjaa vauhtia mennään :)
Ja ei tulokset tähän loppuneet vaan olin myös ilmoittanut kasvattajaryhmän ja tulos mahtavasti kasv.ryhmä 1 KP ja ROP :) Iso kiitos vielä kaikille erittäin antoisasta ja hauskasta päivästä!! Otetaan pian uusiksi .)!

Kotimatkalla oli tunnelma hyvinkin rauhallinen autossa :) tyytyväistä ja väsynyttä porukkaa!


sitten Manun hieno pokaali kuva!ja Mimmin pokaali kuva onkin tässä..... ei oikein onnistunut kun palkinnot olivat aina suussa kun siirryin kameran kanssa kauemmas ja sitten palkinnoissa oli osingoilla myös joku pieni bullmastiffi poika josta kerron blogissani huomenna kuvien kera enemmän .)
Ei kommentteja: