maanantai 3. tammikuuta 2011

Kinkun sulattelu pulkkailua :)

Meillä pulkkaillaan taas ihan täysillä päivittäin :) Lunta kun on taas tänäkin talvena tullut niin paljon että saimme jälleen pihallemme oman pulkkamäen!! Ja siitäkös tykkää Miisa ja koirat .) Manu tuli myös tesomaan meille pulkkailua äitinsä (Lady) ja siskonsa (Mimmi) kanssa ja pari tuntia mentiin niin että hyvä kun kerkesin kameran kanssa perässä!! :) Tiina ja Mammakin olivat mukana ja tässä kuvia kaikille katsottavaksi kuinka hauskaa kaikilla oli :)


Lady on meidän perheen ehdottomasti kovin pulkkailija!! Pulkka vielä napataan aina äkkiä Miisan pyllyn alta ja lähdetään kirmaamaan pulkka suussa pisin pihaa !


Eipä lapset Manu ja Mimmi paljoa kyllä enää jää äitistään tässä touhussa, perässä mennään ja yhteisvoimin sitten raahataan pulkkaa!Malttaa tämä meidän äitikoira sentään hetken poseeratakin tietysti pulkan kanssa .)
Mammakin laski mäestä ja tietysti sai Ladyn saattajaksi ettei vaan mittään pääse käymään :):) tai pulkka karkaa....

kyllä vaan taas on pulkka ihan jossain muualla kun kenenkään ihmisen pyllyn alla .)


Miisa on tehnyt lumilinnaa pulkkamäen toiselle puolelle ja apureita on riittänyt paljon!Tässä Mimmi poseeraa mäen päältä, ikää lapsosilla on nyt 5 kuukautta.
sitten Manu joka selvästi on lähdössä hyökkäykseen, mutta muita "pose" kuvia ei jätkästä tällä kertaa saanut kun vauhti oli niin huimaa.....
Ihanaa kun kävitte meillä pulkkailemassa Manu, Tiina ja mamma!!! Tulkaa pian uudestaan!!!

Sitten vielä pari kuvaa jossa Seppokin mukana mäessä. Tässä selvästi ollaan Miisa auttamassa linnan rakennus puuhissa! Minttu on saanut nyt sisähuomiota ja ihan omaa luksus aikaa tupla määrin kun nuoriso pulkkailee ! Mintun takapää kun ei pulkkailusta oikein pidä niin touhutaan me sitten muorin kanssa muita jutskia, esim. hajotetaan ja revitään leluja urakalla sekä seurataan Hamu hamsterin touhuja .)

Näitä asentoja meillä sitten harrastetaan joka päivä pulkkailun jälkeen sisällä .)!!!


Ei kommentteja: