tiistai 11. tammikuuta 2011

Päivä Tiinan luona mustiossa :)

Loppiais torstaina pakkasimme Anun ja Miisan kanssa 5 kuukauden ikäiset kakrut Mimmin, Manun ja Seran autoon ja lähdimme moikkaamaan Bulldales bullmastiffeja ja rakasta ystävääni Tiinaa mustiolle! Aivan ihana päivähän siitä tuli, kakrut sekä ihmiset nauttivat olostaan ja aika meni taas niin siivillä että tuntui siltä kun emme olisi kerenneet juurikaan mitään vielä tekemään kun jo piti taas pakata katras autoon ja lähteä takaisin kotiin.. Mutta niinhän se sanotaan että hyvässä seurassa viihtyy!!! :) Tiina otti myös kakruista ihania kuvia joten tässä teille kaikille niitä katsottavaksi! Kiitos vielä kerran Tiina kuvista! Yllä kuvassa Manu ja taitaa poika joutua tekemään hangessa töitä että pääseepi eteenpäin .)
mutta hei kun lisää vauhtia kehiin.......... niin ainakin nousee pylly pystyyn !

Sitten Sera ja ihan tyypillinen Seran ilme eli hei mä tuun ja täysillä!!!


Ja sitten Mimmin hanki jumppaa....



Lapset Miisa, Mimmi ja Manu




sitten "kolmoset" Manu, Sera ja Mimmi :)





Miisalla ja Mimmillä oli välillä ihan omat jutut, mikäs sen mukavampaa kun Miisa upotti välillä itsensä hankeen ja Mimmin sitten piti etsiä hänet :) Hauskaa oli kummallakin !






Tässä meidän Mimmi on selvästi meinannut hukkua hankeen, piru sentään taisi olla vielä oja tuossa alla.....







mut hei mähän pääsin täältä kurkkaamaan ylös!!!








ja sitten kunnon loikka niin johan täältä tullaan!









Sera ja Mimmi ovat hävittäneet veljensä Manun, missä veli luuraa????










Ha haa siellähän se Manu kuusen alla vaanimassa :)











Sitten muutamia poseja Sera = Lisbethin Be My Funny Honey 5kk. valitettavasti neidin painot korvista olivat juuri pois ja sen kyllä huomaa, joten kuvitelkaa korvat mielessänne alas .), siitä huolimatta kaunis, valloittava luonteinen, hyvän kokoinen tyttö!












Sera













Sitten Manu = Lisbethin Be My Elwis Junior 5kk ja Manuhan on Manu, Manua ei voi olla halimatta ja rutistelematta ja paijaamatta ja minunkin ääni muuttuu lässyttäväksi löpinäksi väkisinkin kun Manun näen :)! Ja Manu tämän kaiken kyllä tietää itsekin että on aivan vastustamaton ja käyttää sen kyllä hyvinkin hyväkseen ihanilla silmillä katsoessaan :)!!














ja tässä vielä itse halinalle Manu















Vuorossa meidän Mimmi = Lisbethin Be My Sugar Girl 5kk, Mimmi on myös kaunis ja varsinainen prinsessa :) Mimmin mielestä vain hänet ja juuri hänet pitäisi aina huomata ollaan ihan missä vain!! Hänet on luotu juuri saamaan kaikki mahdollinen huomio kaikilta .)
















Mimmi

















Sitten Manu autossa valmiina lähtöön.


















ja Mimmi myös! Serasta ei tällaista kuvaa saatu koska aina kun Tiina koitti avata auton oven ja napata kuvaa olikin jo Sera tulossa kohti kameraa =)
Kiitos Tiina ja perhe jälleen aivan ihanasta päivästä!!



















1 kommentti:

Muponmami kirjoitti...

Aivan super ihania kuvia naperoista!!!