keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Komea poika Nuuskis :)

Sain kuvaterveisiä ihanalta 6 kuukauden ikäiseltä B pentueemme Nuuskikselta (Lisbethin Be My Super Truper), ja komeahan poika on sekä ala että ylä puolelta :):)!
Ja tässä poika "oikein päin" :) Iso kiitos Kati ja Tuomas kuvista!
Meillä pakkanen paukkuu edelleen mutta siitä huolimatta olemme koittaneet naama punaisena käydä pulkkailemassa Miisan ja koirien kanssa edes hetken aikaa.....
Sunnuntaina kävimme harrastelemassa Lohjan näyttelyssä ja tällä kertaa mukaan harrastelemaan pääsivät Lady (FI MVA Lisbethin Sweet Sugar) ja Sylvi (Lisbethin Sweet Pie) ja jälleen oikein mainio harrastelupäivä, tuloksienkin puolesta jälleen Excellent päivä!!! :) Tuomarina Jari Laakso, Lady mamakoira voitti hienosti valionarttujen luokan erinomaisella ja sai myös SA.n eli Lady= VAL ERI 1 SA, Sylvi pisti vielä hiukan paremmaksi ja sijoittui vielä parasnarttu luokassa eli AVO ERI 2 SA PN 3 !!!Onnittelut vielä Sari ja Sylvi!! :) Valitettavasti kuvia ei nyt ole tästä näytelmästä mutta ehkä ensi kerralla sitten on taas kamerat mukana :) Kiitos myös Anulle kun lähdit mukaan ja tietysti Tiina (bulldales) oli jälleen ihana päivä, teidän kaikkien kanssa!

Ei kommentteja: