maanantai 7. helmikuuta 2011

Kuvaterveisiä pohjoisesta ja mynämäeltä :)

Umpalta tuli kuvien kera terveisiä miten tytön korvat on saatu kuosiinsa!! Tässä Umppa (Lisbethin Be My Shunshines) 6kk ja korvat huollossa :)
ja avot tässähän ne ovatkin jo ilman teippejä ja todella mallikaasti ovatkin!!! Hienoa! :)

sitten vähän näytettä kun tyttö jytää pappan kanssa :) mahtaa olla pappa Paukulla kestämistä.... .)


Tässä Kaino ja selvästi näyttää kieltänsä koko iskimiehen ja siskonlapsen touhuille :):)! Täti Kaino on onneksi hyvä kurin pitäjä Umpalle .) ei sentään pyöritä ihan miten vaan koko perheen vanhempia koiria Umppa kakru :) Kiitos Sanna kuvista!Sitten mynämäeltä sain Seran ja Elsan sekä Alffin touhuista hyviä kuvia ja tässä itse rinsessa Sera joka taitaa ihan nauraa kuvassa :)
Osaa rinsessa kyllä olla kauniistikin ja tässä makoillaan niin sulassa sovussa Alffin kanssa samalla pedillä.

gröhöm.... ai kauniisti osaa olla.... :) Anun kanssa jutskattiin että Anu voi pystyttää häkin heille kotona sisälle ihan vaan auki niin Serakin näkee millainen lepopaikka sitten ehkä tulee joskus näyttelyissä olemaan käytössä, mutta tyttöhän meinasi että täähän on aivan makee pesä ja vaikka ovi onkin auki oli Sera päättänyt siitä huolimatta tehdä oman kulku aukon kevythäkkiin .)!!! Mahtuu kattokaas paremmin :) Noh taidammekin sitten joskus tälle tytölle ostaa näyttelyitä varten lepopaikaksi metallihäkin gröhöm :)
pitäisköhän minunkin jo pistää kevythäkki tänne sisälle kokeeksi ja katsoa mitä Mimmi sille tekee, jos tuo oman kulkuaukon tekeminen onkin sukuvika .)

Lopuksi kuva tytöistä metsässä eli Elsukka ja Sera .
Kiitos Anu kuvista!Ei kommentteja: