torstai 24. helmikuuta 2011

Lisbethin bullmastiff energy :)

Täällä meillä mennään edelleen samaa tahtia kuin ennenkin :) Manu (Lisbethin Be My Elwis Junior) oli meillä myös hoidossa muutaman päivän ja tietysti otettiin ilo irti pojasta ja Manu meistä, erittäin hauskaa oli kaikilla ja aivan ihanahan tuo meidän Manu poika on!! Ja myös komea .) Yllä kuvassa kolmen kopla: Manu, Mimmi ja Tahvo
Tässä meidän Tahveli uudessa istuimessaan :) Tahvo löysi oikean löydön Miisan huoneesta .)
Jos tuossa sitterissä kerran Miisa istuttaa nukkejaan niin kyllähän siinä voi myös istua Tahvo!
Tässä pikku ukkeli unillaan.


Sitten oma rakas lastenvahtini Seppo ja ipanat :) on vissiin jotain jäynää muksuilla mielessä ilmeistä päätellen .)Nykyään meidän pihalla puskissa on oikea parvi lintuja ei kun siis bullmastiffeja :) raakkaus hommissa..... pitäähän noita puskia hiukan harventaakin välillä!
ja sitten puppy meininkiä ala Manu, Mimmi ja Tahvo

Kyllä mamakoirakin jaksaa puuhun kiivetä Tahvon seuraksi, ylempänä on herkullisemmat oksat .)


selvästi oksa on löytänyt omistajansa eikä näy Mimmiäkään sitä varastamassa!Pulkkailtu ollaan kyllä edelleen kovin, varsinkin nyt kun Miisalla on hiihtoloma pulkka on entistä enemmän käytössä, ja koirat tykkää :) tässä kuvassa pulkka on kylläkin Mimmin ja Manun käytössä .)

Tahvo 4 kk.
Minttu jaksaa myös mainiosti pakkasista huolimatta ja pistää oikein vielä leikiksikin Sepon kanssa ainakin kerran päivässä pitää pienet jumpat ottaa !


Ei kommentteja: