maanantai 7. maaliskuuta 2011

EURA näyttely la 5.3, mahtava harrastelu päivä :)

Lauantaina startattiin autot kohti Euran näyttelyä ja mukaan lähtivät Sylvi aikuisena ja lapset Manu, Mimmi, Sera ja Shaki pentuluokkaan. Näyttely sujui enemmän kuin hyvin :) Kaikki saatiin kotiin mitä voi saada .) Tuomarina Jurate Butkiene, bullmastiffeja ilmoitettu 15. Tiukka tuomari joka ei valinnut VSP.tä laisinkaan koska yksikään uroksista ei saanut SA.ta joten aivan mahtavaa että meidän Sylvi korjasi aikuisten bullmastiffien potin kotiin ollen rotunsa paras :) Ja yllä Sylvi (Lisbethin Sweet Pie) palkintojensa kera ja koko tulos AVO ERI 1 SA PN 1 SERTI ROP !!! Onnittelut vielä Sylvi ja kotiväki! Tuomari piti Sylvistä hyvin paljon ja kysyi myös kehän jälkeen että voiko hän ottaa Sylvistä itselleen valokuvia ja tottahan toki me poseerattiin Sylvin kanssa :)!
Tässä vielä Sylvi 3v.

Ei hienot tulokset loppuneet suinkaan tähän vaan Manu (Lisbethin Be My Elwis Junior) nappasi potin kotiin pennuissa! Uros pentu 1, KP =kunniapalkinto, ja ROP pentu. Isot onnittelut vielä myös Manulle ja kotiväelle!


Manu 7 kuukautta. tuomarin sanoin Very promising puppy :)Sitten Mimmi (Lisbethin Be My Sugar Girl) joka nappasi narttu pentujen voiton ja koko tulos mahtavasti: narttu pentu 1, KP= kunniapalkinto ja VSP.
Mimmi 7kk odottelee lunkisti vuoroaan :) Ja tuomarin sanoin very promising, very feminine and charismatic puppy :)

Sitten Shaki (Lisbethin Be My Honkey Tonkey) tyttönen, hienosti narttu pentujen neljäs.


Tässä Shaki 7 kk ja tuomarin sanoin promising puppy! :)Ilopilleri Sera (Lisbethin Be My Funny Honey) ja Anu tässä esiintyvät aivan mahtavasti ja tulokseksi Seralle hienosti narttu pentujen 3.
Tässä Sera 7kk ja tuomarin sanoin very promising puppy!


Tässä kuvassa ollaan kaikki tytöt hienosti palkinto sijoilla :) oikealta Mimmi, Tula, Sera, Shaki.

Meidän poppoolla oli oikein hauska päivä ja mikä tärkeintä pennuille hyvää harrastamista ja harjoittelua!!!! Sylville näyttely onkin jo muuten vaan viihdykettä .) Iso kiitos rakkaat kasvattieni ihmiset aivan loistavasta päivästä!!
Kiitos kuvista Sari, Jarkko ja Timo!1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Onnittelut hienoista näyttelytuloksista!