torstai 24. maaliskuuta 2011

kuulumisia ja kuvia lapsukaisista

Aika rientää selvästi kohti kesää ja myöskin lapsukaiset kasvavat kovaa vauhtia :) yllä Miisa ja kohta viiden kuukauden ikäinen Tahvo (Youphoria Frederico by Ferdhu) piha touhuissaan.
vielä voi meidän pulkkamäelle kiivetä patsastelemaan ja katselemaan maisemia, tällä kertaa Tahvo kukkulan kuninkaana :) olenkin jo miettinyt että onkohan tämä mäki sulannut vielä juhannuksenakaan, sen vertaa korkea on mäki edelleen....

Tässä kuva nautiskelu hetkestä :) olen huomannut että kaikki koiramme ovat nyt ruvenneet oikein paistattelemaan auringossa aina lenkin jälkeen ja kyllähän tuossa terassin suojassa auringon paistaessa onkin jo kunnolla kesän lämpöä!


Tahveli puuhommissa



ja lenkillä :)




Mimmi metsäläinen





Manu kävi myös Tiinan kanssa meitä moikkaamassa ja Manu osallistui innokkaasti renkaan vetoon Mimmin ja Tahvon kanssa, äitikoira taisi jo tässä vaiheessa olla terassilla paistattelemassa .)






Hyvin mahtui kolme kakrua rengasta vetämään. Kävimme tänään myös puntaroimassa kakrut kunnon puntarilla kun ei oikein meinaa näitä keijukaisia enää itse jaksaa koti puntarille nostaa... Ja lukemat Manu (8kk) 45 kg, Mimmi (8kk) 40kg ja Tahvo (5kk) 30kg.







Sera ja Anu kävivät myös meitä moikkaamassa ja metsäänhän me suunnattiin lapsukaisten kanssa heti ja hauskaa riitti! Kuvat kylläkin ovat mitä ovat kun eihän nuo malttaneet kameralle poseerata kun oli hauskempaakin touhua .)








Löytyi yksi kuva jossa Sera (Lisbethin Be My Funny Honey) on hetken paikallaaan :) Serasta on kasvanut oikein kookas ja vahvan oloinen tyttö ja aivan yhtä ihana ja iloinen on luonteeltaan kun aina ennenkin! Joskin nyt tytöllä selkeästi "pahin" kasvuvaihe meneillään eli pitkää jalkaa ym. riittää .) Jään erittäin innolla seuraamaan millainen tyttö Serasta kasvaa, rahkeet kun ovat tytöllä tulla äitinsä mittoihin, luonne sitä jo onkin .)









Tässä siskosten vauhdin hurmaa!!!!










Upottavassa hangessa kyllä vauhtikin väkisinkin hieman hidastui :) Tahvolla varsinkin oli selkeästi uppoamis vaikeuksia...
Kiva kun käytte kakrujen kanssa nähdään pian!












2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Ihania riekkukuvia! ja kateellisena katselen kuinka vähän teillä on lunta! meillä uppoaa vielä melkein jalanmitan verran hankeen :(

Miia kirjoitti...

Kiitos ja kiva jos kuvista jotain näkee :):) Meillä myös vielä uppoaa lumeen reippaasti yli polven mutta nyt tuossa osassa meidän metsää tehtiin puunkaato hommia ja siellä onkin nyt ihan pirun hyvä lenkkeillä kun on oksia ja isot puutraktorit painaneet lumen ihan matalaksi!! jotain hyötyä oli niistäkin vaikka kauhulla seurasin kun rupesi metsää kaatumaan :(