sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Ulkoilua, ulkoilua :) Ihanaa kun aurinko paistaa!!

Meidän perheessä ei kovin kummallisia olla tällä viikolla harrasteltu, vaan ihan normaalia ulkoilua joka muodossa ja paljon :) Koirat sekä me ihmiset nautimme niiiiiin paljon kun aurinkokin on taas näyttänyt paljon itseään ja siitä syystä lenkkimme sekä pihaleikit ovat venyneet ja venyneet monen tunnin mittaisiksi :) yllä ja alla kuvat Ladysta ja lapsista tämän viikon löydön kanssa, eli lumen alta löytyi meidän veto rengas ! Onhan se nyt ihan IN kun on koko pitkän talven ollut hukassa!!Tässä kuva lenkin varrelta, Miisa hienosti handlaa nykyään kummatkin pennut lenkillä ja pitäähän sitä välillä pysähtyä levähtämään!

Sitten meidän itse tuhannesti asiaa ruttunaama :) Minttu alias puhelias bullmastiffi jolla riittää aina asiaa, tässä levähdin hetkeksi istumaan tuolille ja tokihan Mintun piti tulla heti asiansa kertomaan .)Malttaa Minttu muutakin tehdä kuin jutella eli leikkiä Sepon kanssa!
Pieni posekuva Mimmistä, meidän murrosikäinen, finnit ja kaikki :)

Sitten Tahvo ja edelleen meillä tiuhaan harvennetaan puita .)


koko koplan voimin.....ja voihan niitä oksia syödä miten päin vaan :):)!!
Tällä viikolla meitä kävi myös Manu viihdyttämässä, kolme tuntia olikin mahtavaa leikkiä kun lapset ja äitikoira kirmasivat .) Huomenna tiedossa kera Manun, Mimmin ja Tahvon lisää touhuilua .)
Lauantai aamulla saimme vieraita myös tampereelta ja piikkiöstä eli Rean ja Sarin sekä karvaiset kaverit Tara, Ethna ja Rommel. Oli oikein mukavaa nähdä raitapaita bullmarit Tara ja Ethna pitkästä aikaan ja tietysti 4 kuukauden ikäinen Rommel! Kiva kun kävitte Sari, Rea ja koirulit!
Ei kommentteja: