sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Arttua, hula hulaa ja käärmeitä....

No niin nyt se sitten taas kävi eli Minttua pisti torstaina käärme ja tietysti ihan nenän alle.... Mintun kanssa vietettiin päivä klinikalla tiputuksessa, mutta onneksi nyt Minttu rupeaa olemaan jo taas oma itsensä eli näyttäisi toipuvan hyvin. Voitte vaan kuvitella miten kypsä olen noihin lieroihin...... Muistakaa kaikki että tällä hetkellä on eläinlääkäreiden neuvona että koiralle ei anneta kortisonia eli ei kyytabletteja vaan aina tietysti suoraan lääkäriin ja sieltä sitten tarvittavat lääkitykset!! Kortisoni vaurioittaa koiran sisuskaluja ja niin tekee myös käärmeen myrkky joten jos annetaan kortisonia tuplaantuu riski että jää pysyviä vaurioita elimiin...

Sitten vähän iloisempiin kuviin. En tiedä sekoittiko vappu meidän mammakoiran ja lasten päät mutta vapun jälkeinen viikko on menty kovin hula hulaa vanteen kanssa yhteis voimin :)Sitten muutama kuva B-pentueemme yhdeksän kuukauden ikäisestä Artusta (Lisbethin Be My Guest). Arttu selvästikin on varautunut auringon paisteiseen kesään .)

Pojalle oli myöskin tullut kotiin uusi perheenjäsen kisu ja nyt Artulla onkin kaksi kisua kaverina ja poika kuulemma pitää heistä erittäin paljon! :)

Kiitos Henna kuvista!Ei kommentteja: