perjantai 9. lokakuuta 2009

Pakkas aamuja, synttäreitä ja leikkiä :)

Amstaffimme Lissu ja Saska ovat saaneet takit..... en tiennyt ennen että ovat todellakin rotu joka palelee yllättävän helposti, ja syykin selvisi että amstaffit eivät kasvata pohjavillaa ollenkaan eli hyvin on ohut karva heillä .) siispä ostettiin heille takit :) yllä kuvassa Lissu uuden takkinsa kanssa ja Saskalla päällään väliaikaisesti joku vuodelta papu jäänyt vuotiaan bullmarin takki, nyt on Saskallakin samanlainen hurtan ihana toppatakki kun Lissulla että kelpaa :):)
Tässä neiti patsastelee ihanan lämpimän takkinsa kanssa, Lissu selvästi osaa arvostaa takkia, Saska on enemmänkin sitä mieltä että noh piru pidetään sitten.... ja kauhiat hepulit aina sisällä kun otan takin pois !




Kävimme Lempin (Lisbethin Sweet Love) porukoilla synttäri kemuilla, kummityttöni Peppi täytti komeat 3 V.!!!



Ja tässä itse sankari keskittyneenä lahjojensa kanssa :)




Seppo pääsi mukaan synttäreille, ja tietysti hänelle oli hommana Lempin viihdyttäminen :) Jälleen kerran kuvien ottaminen oli lähes mahdotonta parivaljakon tahti oli sen vertaa vikkelää :)





Tässä muutamia vähemmän heilahtaneita kuvia...... jalat tuppaavat olemaan aina vaarassa kuvaajalla kun paini on parhaimmillaan .)






Tanssi näyte terassilla, huom Virvellä huomattavasti polvi turvallisempi asema terassin aidan takana!!








Ja tässä vielä sylikoira Seppo :) Kiitokset Lempin perheelle mukavasta "kaffe" reissusta ja vielä kerran Pepille isot onnittelut!!!!!







Ei kommentteja: