maanantai 26. lokakuuta 2009

Viikonlopun näytelmiä!!! :)

Itse olen viettänyt syksyn näyttelytaukoa mutta rakkaat kasvatit kotiväkineen ovat jälleen olleet mukana keimeissä meitä edustamassa ja hyviä tuloksi jälleen :)! Lauantaina oli Elina ja Otto (Lisbethin Im Little Baron) käymässä Hämeenlinnan näyttelyssä jossa oli hurjat 27 bullmastiffia, tuomarina Jari Laakso. Ja hienostihan Otolla meni eli AVO ERI 1 PU 4!! Vielä tätäkin kautta Otolle ja perheelle onnittelu halit! Yllä kuva Otosta hämeenlinnassa ja kuvan on ottanut Eija Leinonen, kiitos kuvasta! Hämeenlinnassa oli myös kasvattini Lucaksen (Fi Mva Lisbethin Lusty Lucas) tytär Doris ja Doris mahtavasti PN 1 SERTI ja VSP!
Sunnuntaina kävivät Johanna ja Kauko (Lisbethin Sweet Baron) Seinäjoen KV näyttelyssä jossa tuomarina "tiukka" setä Hans Rosenberg (antanut kuulemma viimeksi suomessa bullmastiffeille erittäin hyvää parempaa vuonna 95 ja silloin yksi niistä oli ensimmäinen bullmastiffini Lisbeth .) ), Kauko hämeenlinnassa erittäin hyvällä arvostelulla NUO EH 2. siitä kiitos ja onnittelut Kaukon porukoille! Yllä kuva Kaukosta ja Johannasta kehässä.

Tässä selvästi otetaan rennosti ja odotellaan omaa vuoroa :)


Ja sitten juoksu kuva :) Kaukon kuvat Rea Vaikkola, kiitos Rea kuvista!!



Ja sitten Kaino (Lisbethin Sweet Dream), Kaino käväisi Sannan kanssa sunnuntaina Norjan Tromssan intti näyttelyssä, tuomarina Ove Germundsson ja palkintojenhan kanssa tytöt sieltä kotiin tulivat kuten kuvasta näkyy :) Kaino erittäin hienosti SA, PN 2 ja VA-CACIB!!!! Vielä Kainolle ja perheelle myös isot onnittelut!!!! Kainon ja Sannan matkaseurana olivat Riikka ja Tito (Bullberry Torquil) ja Tito menestyi myös aivan mahtavasti ollen ROP sekä BIS 3, onnittelut vielä Riikalle sekä kasvattajalle Hannalle!!!! Kiitos Sanna kuvasta, ja jään odottelemaan jos saadaan vielä Riikalta kuvia norjasta .)




1 kommentti:

Rea kirjoitti...

Onnea Otolle, Kainolle ja Kaukolle taustajoukoineen ja kasvattajalle kans :o)
Kauko-poika on kyllä aikamoinen komistus <3