sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Viikon touhuiluja

Prinsessamme Lissu sai uuden hurtan fleecepusakan kylmien ilmojen varalle ja tässä tyttö menossa ulos koeajolle uuden pusakan kanssa ja kyllä olikin hyvä :)
Miisa koittaa tässä poseerata kameralle uuden hello kitty repun kanssa mutta meitin nuoriso Lady ja Seppo pitivät tietysti siitä huolen että hekin ovat paikalla eli kunnon lanneliike ja pyllyä syliin :):)!

Mintun kanssa Miisalla ilmiselvästi jonkinlainen herkkähetki menossa.


sitten vähän kuvia koirapäiväkoti Nassu & Tassusta, kävin Sepon ja Ladyn kanssa vähän kaffella ja samalla kaupunki lenkillä, tiinalle kiitos lenkkiseurasta .) Yllä olevassa kuvassa näkyy kuinka hyvät tavat meitin nuorisolla...... Ottivat kyllä jälleen kaiken ilon irti kun tietävät että täällä saattaa jonkun herkun saadakin pöydästä on vähän niin kun mummolassa eli norkkaamaan...... :) kotonahan meillä aina saa varmasti norkkia pöydän vieressä, tai sitten ei .)kohteena selvästi Mira :)!



Kuvassa Tiinan ja Sepon pusutuokio.




Jee ja lisää rapsuttajia ilmestynyt selvästi kuvioihin !






Seppo jälleen "kiusaamassa" ihmisiä pöydän ääressä :) mutku mähän oon niiin suloinen että ette voi suuttua vaikka vähän hakkaan teitä tässä tassulla!





Ja sitten vuorossa Marilta huomion haku jos ei muuten niin Seppohan ottaa sirkustemput esiin!! :)







Ja Ladyn pravuri, seitsämänleivän pylly sivulle hyvä kierähdys toiseen suuntaan ja avot yllätys yllätys joko osuu suoraan syliin tai sitten kohde kaatuu :):)!








Onnistuin ikuistamaan jopa yhden kuva ulkona meitin Saskasta paikallaan, tai noh melkein häntä on liikkeessä ja kuva siitä kohdin heilahtanut :):) mutta paras suoritus pojan kanssa tähän mennessä, on sen vertaan liikkuvaista sorttia että minä en tuolla kameralla perässä pysy .)!
Tällaisia kuulumisia tällä viikolla meidän perheestä :)









Ei kommentteja: