tiistai 11. toukokuuta 2010

Julkkis Kaino :)

Kaino (FI MVA, TK 1 Lisbethin Sweet Dream) ja Sanna olivat päässeet forum lehteen, hienoa pr työtä rodulle tytöt!!! Kuulin myös että Kaino oli päässyt uusimpaan koira-uutiset lehteen RYP 1 ja BIS 2 tuloksensa kanssa .) Meillä on oma julkkis :):)
Tässä sitten uusia kuvia Kainosta ja iskimiehestä :)













Kiitos Sanna kuvista!! Pian nähdään :)





6 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Hienot jutut ja kuvat Kaino-julkkiksesta !!! Ilmoittele jos olet tulossa pohojosen suuntaan, jos ehdittäis tehdä ne kuvatärskyt ;)

Miia kirjoitti...

Kiitos Riikka, vielä kun saan metsästettyä jostain koira-uutiset lehden itselleni niin saataisiin toinen lehtikuva tänne :)Ilmottelen jos tulossa ollaan! mielelläni Kainon luokse kyläilemään tulisin, mutta katsotaan päättääkös Lady juoksullaan meille jotain muuta...

Riikka kirjoitti...

voisin kysyä kun mun tutulle tulee se koirauutiset! Jos ei raaski leikata lehteä niin aiankin voisin skannata jutun. Titon kuvakin oli siinä sen Tromssan näyttelyn jälkeen, mutta en nähnyt sitä livenä :(

Miia kirjoitti...

Jos vaan Riikka voisit kysyä että jos saat skannata mulle se sivun tuttusi lehdestä ja lähettää mulle niin oisin oikein iloinen! Mulla ei ole skanneria mut soitin tänään Eerolalle ja se lupasi pistää sen lehden mulle postiin :) mut en saa sitä sitten ilman skanneria koneelle :( nää on aina mukavia muistoja, soita ihmeessä Eerolalle jos sillä olis vielä niitäkin lehtiä tallessa missä on Tito, varmasti lähettää sulle :)

Rea kirjoitti...

julkkis-Kaino :O)
Sellaisia kuvia on kiva saada muistoksi kun ei niitä tuollaisia tuloksia joka päivä tule :O)

Riikka kirjoitti...

Sunnuntaina mun pitäs saada se lehti ;)