tiistai 18. toukokuuta 2010

Mahtava näyttely viikonloppu osa 1 RAUMAN näyttely 15.5.2010

Lauantaina suuntasimme nenän kohti rauman näyttelyä ja hienoin tuloksin tulimme kotio:) bullmastiffeja 19 ja tuomari Ligita Zake. Tässä ensimmäisenä Seppo (FI MVA Bulldales Chinese Chap), Seppo VAL ERI 2 PU 4. Seppo ja Kauko nappasivat valio urosten ykkös ja kakkos sijat kotio !
Tässä juostaan Sepon kanssa ja 30 asteen helteestä huolimatta meitin koirat jaksoivat esiintyä ja liikkua aivan mahtavasti! Seppo saikin tuomarilta kehuja vielä erikseen liikkeistään oli tuomarin mielestä excellent päivän liikkuja !

Sitten vuorossa meitin Kauko (FI MVA Lisbethin Sweet Baron), ja Kaukohan nappasi urosten potin kotiin!!!! Eli poika mahtavasti VAL ERI 1 PU 1 VSP. Vielä kerran Kaukolle onnittelut halit perheineen :) Melkein yhtä hieno valio luokan avaus kun avo luokankin .)


Tässä Kauko ja Johanna näyttävät mallia miten helteestä huolimatta juostaan hienosti!Sitten vuorossa Elsa (Bulldales Emily) ja Anu handlasi Elsan oikein hienosti!! Hyvä Anu ja Elsa! Elsa AVO ERI 3 PN 4, hieno näyttelykauden avaus näin puolenvuoden tauon jälkeen!
Tässä mallikkaasti Elsa näyttää tuomarille hampaansa.

Ja sitten juoksua edestakaisin.


Vuorossa Sylvi (Lisbethin Sweet Pie) ja Sari, Sylvi hienosti AVO ERI 4, Sylvi tuomarin syynissä :)Ja tietysti siihen kuuluu myös tuomarin pusuttelu, täytyyhän nyt kopeloinnin jälkeen saada hiukan kuolastaa :)
Sitten Lady (Lisbethin Sweet Sugar) AVO ERI 2 PN 3 . Kaikki koirani palkittiin tosiaan ERIllä josta olen oikein tyytyväinen koska tuomari runsain käsin jakoi myös EH.ta

Tässä juostaan Ladyn kanssa ja eipä onneksi juuri alkanut juoksu eikä helle haitannut tätä tyttöä :)


Tässä vielä Lenan Smolan ja Lady, ja näyttää olevaan Lenankin tytöllä puhtia :):)Tässä kaikki meitin tytöt eli Elsa, Sylvi ja Lady.
Sitten poseerausta ruusukkeen ja tuomarin kera eli Kauko VSP ja ROP narttu oli kasvattini FI MVA Lisbethin Lusty Lucaksen tytär.

Ja tässä vielä Kauko ja tuomari, Kauko tässä juuri heitti litran kuolaa sekä minun että tuomarin päälle, siksi kuvassa tuomariakin hieman hymyilyttää, tuli ilmainen suihku :)!
Kiitos kaikille jälleen aivan ihanasta päivästä ja kiitos Virve ja Anu kuvista!!


Ei kommentteja: