sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Viikonlopun harrastelut, Harjavalta ryhmis ja mätsäri tuomarointia.

Tänään aamulla lähdimmme joka vuotiselle näyttely reissulle Harjavaltaan, tällä kertaa keimeissä mukana Elsa ja Kauko. Aivan mahtavan hienosti meni nämäkin keimit :) kuvissa yllä ja alhaalla Elsa (Bulldales Emily) ja Elsa tyttönenhän veti narttujen koko potin kotiin!!!! Eli Elsa AVO ERI 1 PN 1 SERTI VSP ! Mahtavaa :) Onnittelut vielä Elsan sijoitusperheelle ja tietysti ksvattajalle Tiinalle! Lady ja Seppo pitävät nyt niin sanottua mammalomaa eli kun Lady on nyt käynyt miehelässä emme ota mitään riskejä emmekä käy kotona olevien koirien kanssa näyttelyissä bakteeri vaaran vuoksi kun vasta sitten taas joskus kun mahdolliset vauvelit ovat maailmalla ja tietysti jos nyt Ladylle ei tulekaan pentuja mutta toivon kovin että näin ei olisi asiat....
Tässä kuvassa Elsukka palkintojensa kanssa :) Anulle vielä kerran isot onnittelut Elsan hienosta handlaamisesta ! Hienostihan se sujuu!! Ette te minua mihkään tarvi .)
Tuomarina näyttelyssä Salvatore Giannone, Belgia. Bullmastiffeja 12. Elsan arvostelu: 2Years, Feminine dog, Excellent type, Excellent head proportions, Excellent body & jotain... Excellent presentation, Excellent movements.

Kaukosta (FI MVA Lisbethin Sweet Baron) ei valitettavasti ole kehästä kuvia kun itse pojan kanssa siellä juoksin ja kameran unohdin antaa tytöille..... noh tässä muutamat kuvat kehän ulkopuolella :) Kaukon tulos oikein loistavasti VAL ERI 1 PU 2 ! Näyttelyn ROP koira sekä PU 3 olivat kasvattini FI MVA Lisbethin Lusty Lucaksen poikia :) !Lauantaina minut oli kutsuttu tuomaroimaan kupittaalle suomen borzoiklubin mätsärin isot koirat sekä lapsi & koira kilpailu. Tässä muutamat kuvat mätsäristä ja iso kiitos Arja Söderholmille kuvista sekä myös hyvästä seurasta :) Kiitokset myös mätsärin järjestäjille, sateesta huolimatta päivä oli mukava !


Isojen kehä käynnissä.
Palkintojen jaossa :)

Ja tässä komeilee tämän mätsärin isojen koirien punaisten voittaja sekä valloittava pari valittiin myös meidän kolmen tuomarin yhteispäätöksestä päivän BIS 1 !


1 kommentti:

Rea kirjoitti...

Onnea vielä tätäkin kautta Harjavallan kuningattarelle Elsalle :O)