tiistai 18. toukokuuta 2010

Mahtava näyttely viikonloppu osa 2 Mynämäki 16.5.2010

Hieno näyttely viikonloppu huipentui mahtavasti mynämäen näyttelyssä, Kasvattaja ryhmäni oli kasv.ryhmä 1 KP ROP, mukana Lady, Kauko, Otto ja Sylvi. Kiitos koirille kotiväkineen, ilman teitä nämä hienot tulokset eivät olisi mahdollisia!!!! Tässä arvostelu ryhmästäni: Sound moving, with good body, strong type, very type heads, no problem of rewarding with honor price !tuomari Dorothes Hanlon-Carroll, irlanti.
Ja sunnuntain hienot tulokset ei suinkaan loppuneet tähän :) Lady (Lisbethin Sweet Sugar) keräsi koko rodun potin kotiin ollen rotunsa paras (ROP) ja myös valioitui suomen muotovalioksi (FI MVA) samalla ! Lady on nyt kolmas kaksi vuotiaiden s-pentueeni valio kakru, ikää pentueella nyt 2vuotta ja 2 kuukautta . Yllä kuva: Lady ROP ja VSP uros, onnittelut myös VSP.n kotiväelle. Bullmastiffeja 20 ja kiitokset vielä tuomarille!




Tässä komeilee Otto (Lisbethin Im Little Baron), Oton tulos AVO EH 3, ja Elinalle kiitokset vielä kerran Oton tuomisesta näyttelyyn sekä onnittelut todella hyvästä esittämisestä, teitä oli ilo katsella!



Kauko (Fi MVA Lisbethin Sweet Baron) tässä odottelee tuomaria ja Kaukon tulos erittäin hyvin VAL ERI 2 PU 4.




Tässä sitä Kakelin kanssa ravaillaan :)





Elsa (Bulldales Emily) ja Anu näyttävät tässä mallia miten hienosti seistään ja Elsan tulos hienosti AVO ERI 4.






Anulle myös onnittelut hyvästä esittämisestä, ja myöskin Sari ja Sylvi (Lisbethin Sweet Pie)olivat paikalla avo luokassa, Sylvin ja Sarin hyvän yhteistyön tulos AVO ERI 3, onnittelut hyvästä tuloksesta :)! valitettavasti en vielä ole mynämäen näyttelystä saanut Sylvistä kuvia kuin kasv.luokasta. eli jos joltain löytyy niin äkkiä lähettämään mulle!







Sitten tämän päivän kuningatar Lady nyt sitten titteleineen virallisesti FI MVA Lisbethin Sweet Sugar :) Ja Ladyn tulos tosiaan AVO ERI 1 PN 1 SERTI FI MVA ja ROP.








Ja muutama kuva ryhmistä, Ladylle kyllä kaikki pisteet kotiin jaksamisesta todella kuumalla ilmalla vielä ryhmä kehissäkin aivan mahtavasti!!









Ja jaksettiin tosiaan vielä juostakin :) Luulin että jäädään varmaan nopeampien ja kevyempien koirien jalkoihin mutta ei pelkoakaan siitä !
Aivan hirvittävän isot kiitokset Anulle seurasta ja avusta ryhmissä sekä Anulle ja Pasille kuvista, ja kaikille jälleen kerran mukavasta päivästä.
Nyt jäädään odottelemaan miten meidän pentusuunnitelmat edistyvät Ladyn kanssa .)










2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Onnea huikeasta menestyksestä viikonloppuna tätäkin kautta !!! Sattuuko sulla olemaan Tikusta kuvia tuolta näyttelystä ?

Miia kirjoitti...

Iso kiitos onnitteluista :) pistin sulle muutaman kuvan s-postiin missä näkyy Hannan koiria mutta en löytänyt mitään hyviä valitettavasti :(