tiistai 17. toukokuuta 2011

Umppa kuusamossa ja Tahvo mätsärissä :)

Umppa (Lisbethin Be My Sunshines) starttasi ensimmäisen virallisen näyttelynsä vain yhdeksän kuukauden iässä kuusamossa lauantaina :)Tuomarina Marjo Järventölä. Umpan tulos hienosti JUN EH= erittäin hyvä !! Hyvä Umppa ja Sanna ja mikä parasta Umppa oli esiintynyt erittäin hienosti, minkä näkee kyllä kuvistakin! Yllä olevan kuvan on ottanut Riikka Holappa

Upeasti meidän pienokainen seisoo!



Ja hampaiden katsominenkin sujuu kuin vettä vaan :)





Ja sitten juostaan ja hienolta näyttää kakrun liike!! Yllä olevan kuvan ottanut Riikka Holappa. Muut kuvat Sannalta eli iso kiitos Riikka ja Sanna kuvista!!!!







Sitten meidän Tahvo harrastelee :) eli kävimme Miisan ja Tahvon kanssa keskiviikkona turussa mätsärissä harjoittelemassa ja tämähän oli meidän Tahvolle ensimmäinen kerta tällaisissa keimeissä. Pentuja oli huimat 50 ja voitte vaan kuvitella kuinka kauan sitten koko jutska kesti.... Onneksi oli Miisa mukana joka toppuutteli minua että ei me äiti vielä lähdetä, ollaan nyt vaan :):) Noh Tahvo esiintyi häntä heiluen erittäin reippaasti odottamisesta ja kuumuudesta huolimatta ja oltiinhan me sitten pojan kanssa hienosti sinisten viidensiäkin hurjasta koira määrästä huolimatta .) Tahvosta sai olla oikein ylpeä kehässä! Kuvat on Miisa ottanut kännykällä ja kiitos äitin rakas olet maailman paras näyttelykaveri ja apuri!









Juokseminenkin sujui vallan mainiosti Tahvolta











Ja sitten otetaan rennosti kun työt on tehty :) Tahvo 6kk.













1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

Miia: nuo kuvat on ottanut MARKO pikku räpsykameralla, ei todellakaan mun kuvia :)