maanantai 14. joulukuuta 2009

Kotona ollaan taas :)

Hesan reissulta ollaan palattu taas kotiin ja arkeen :) hotellielämä oli oikein mukavaa kuten kuvistakin huomaatte että Lady ja Seppo varsinkin olivat oikein tyytyväisiä saamaansa huomioon ja sänkyyn pääsemisestä :)
Lauantaina voittajanäyttely käynnistyi messarissa ja siitä kehästä ei kummoisiakaan tuloksia meille tällä kertaan tullut .) Tuomarina Matti Luoso joka vielä vuosi sitten sijoitti Sepon jopa BIS 2 mutta nyt oli maku vaihtunut niin että Seppo sai VAL H= hyvä tulokseksi :):) tässä Sepon arvostelu : Hyvän tyyppinen mutta vielä kovin kapea 2 vuotias uros. Kuono-osan tulisi olla täyteläisempi ja kalloosan vahvempi. Pieni alapurenta. Hyvin asettuneet korvat, vahva kaula, riittävä luusto, hieman pehmeät ranteet, hyvät käpälät, hyvä eturinta, rungon tulee vielä voimistua, hyvät kulmaukset. Liikkuu hyvällä askeleella, hyvä käytös.
Seppo tosiaan oli hieman altavastaajana "isojenpoikien" kanssa valio luokassa mutta minkäs teet kun poika valioitui heti kaksi vuotiaana niin pitää ilmoittaa valioihin :) Kauko myöskin sai H.n nuorten luokassa mutta kanssa ihan hyvän arvostelun. Lady NUO EH 4 ja tässä Ladyn arvostelu: Erittäin hyvän tyyppinen kookas ja urosmainen narttu. Oikeanmallinen voimakas pää, hyvä purenta, hyvät korvat, voimakas kaula ja luusto. Hieman pehmeät ranteet, melko hyvät käpälät. Vahva eturinta ja runko. Hyvät kulmaukset. Liikku hyvin. Hyvä käytös. (Meijän poika ) :):)
Seuraavana päivänä olikin sitten pohjoismaiden voit. näyttelyn vuoro ja sieltä sitten tulikin ihan hyvät tulokset Kauko, Lady ja Seppo saivat kaikki ERIN ja Lady myös hienosti NUO ERI 2. tuomarina Anne-Marie Class. Bullmastiffeja ilmoitettuna 46.
Mukava reissu kaikin puolin ja kiitos Kaukon Johannalle vielä kun jaksoit pojan kanssa kumpanakin päivänä paikalle ajaa!!
Kotiin saavuttiin eilen illalla ja pitihän sitä reissusta tietysti tuliaisia tuoda :) muuten ei ole kotiin tulemista! Koirille ostimme vähän jouluksi leluja ja Miisalle löysimme bullmastiffi hiirimaton ja sitten ihanan bostonin joka sai nimen Musti ja niin kuin kuvista huomaatte oli se kyllä Mintunkin mielestä aivan ihana :):)!






Miisa joutuu edelleen pitämään Mustistaan hyvin huolta ettei Minttu omi täysin koko Mustia :)




Tässä aivan ihana kuva jonka sain Oton (Lisbethin Im Little Baron) Pasilta! Otto ja Helga nauttivat näin kylmänä pakkaspäivänä takkatulen lämmöstä :) Aivan ihan kuva, kiitos Pasi!





Ei kommentteja: