perjantai 18. joulukuuta 2009

Kuvatuksia messarista :)

Tässä kuvassa juostaan Kaukon kanssa ja on tuo meitin poika kyllä niiiiin hyvä tapaus aina huumori mielessä niin kun näkyy kyllä tässäkin kuvassa jo ilmeestäkin :):)
Osaa Kauko hommat ihan tosissaankin ottaa, ainakin melkein .) tässä kuvassakin poika seisoo oikein hyvin ehkä vähän hymyn häivää nähtävissä huulissa :)

Ja Seppo Sepponen, äitin käsi kun makupala pussia kohti menee jo on pojan pylly menossa lattiaan..... :) vaikka oikeesti kotonakaan ei koskaan pyydetä istumaan vaan ainoastaan seisomaan kun jotain saa, niin jostain kummasta syystä tuo maanvetovoima tossa kohtaa on ihan hirvittävä!!! .)


Lady tässä kuvassa seisoskelee ja meitin muidu osaa sen homman oikein hyvin, mikäs siinä ollessa :)



Ja vieläkin seistään...




Ja tää kuva........ kertoo varmaankin kaikille että hippasen rupesi sunnuntaina jo väsy painamaan mulla silmään :):):) joku pirskatti on onnistunut sen ikuistamaan tähän kuvaan!!! Seppo onneksi ei näytä kuvassa ollenkaan niin väsyneeltä kun omistajansa........
Isot kiitokset Realle kuvista!!
Meillä täällä nousiaisssa on kylmää!! Pakkanen paukkuu ja mittari näyttää -20 astetta...... Kinkun hajut ovat leijailleet meillä viimeisen vuorokauden, perinteinen Ravintola Miian jouluruoka on taas lauantaina ja se tietysti pitää meikkiksen uunin kuumana, koirulit ovat kyllä oikein mielissään kun tietty kinkkuja täytyy sitten koe maistaa .)
Hyviä joulun odotuksia kaikille!!





Ei kommentteja: