keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kuulumisia täältä pakkasen keskeltä :)

Nyt on tosiaan vihdoin tullut vähän kuivempia kelejä tänne meillekin päin, eli mukavaa kirpsakkaa pakkas säätä on tällä nousiaisissa ja ah mikä autuus kun lenkin jälkeen ei tänään ollutkaan kuraisia koiria .) Viikonloppuna oli Turun messukeskuksessa näyttely mutta tällä kertaa en ilmoittanut yhtään Lisbethin bullmastiffia mukaan keimeihin vaan olin paikanpäällä lauantaina sijoitustyttelini Elsan (Bulldales Emily) kanssa ihan kahestaan eli tarkoituksena oli kerrankin Elsan saada minulta kaikki huomio ja viettää koko päivä ilman muita koiruuksia kanssani, ja tietysti että minä sain kerrankin rupsutella vain Elsukkaa :) Tuomarina bullmastiffeilla oli Elina Haapaniemi ja Elsan tulos H eli HYVÄ , Elsan arvostelu ihan ok mutta keskeneräinen nuori kun plikka vielä on niin siitä tämä H. Päätimmekin että Elsukka jää nyt ihan rauhassa kotiin Anun kanssa touhuamaan ja kasvamaan ja katsellaan Elsan kanssa näytelmiä sitten uudestaan ensi kesänä .) Yllä yksi kuva Elsasta kehässä. Kiitos Anulle Elsan "lainasta" :) Bullmastiffien ROP ja VSP olivat kummatkin oman kasvattini FI MVA Lisbethin Lusty Lucaksen lapsia ja vielä eri pentueista onnittelut kummallekin lapsoselle :) Iskä Lucas palkittiin myöskin kaverikoirana messarissa! Lucakselle lähetänkin virtuaali haleja hirmuisen määrän, hieno poika monella tavalla olen erittäin ylpeä kasvattajana myös tästä lapsosestani niin kuin teistä kaikista! Sunnuntaina kävimme myös näyttelyssä ja mukana amstaffitytteli Lissu elämänsä ekaa kertaa hallissa ja näyttelykin oli vasta Lissun toinen näyttely :) Lissu oli näyttelyssä kuin kala vedessä.... Täytyy jälleen kerran mainita että tällä neidillä on ainakin erinomainen luonne!! Ei tosiaan ollut mistään moksiskaan vaikka ei tosiaan koskaan ole edes hallissa ollut tai saatika näin paljon ihmisiä ja koiria missään tavannut :) Esiintyminen sujui myös oikein hienosti Lissulta! Yllä seisomis kuva Lissusta, tällä kertaa ei voi kuin todeta että olipas huonoa tuuria että sattui tällainen tuomari Lissun toiseen näyttelyyn..... Tuomari tosiaan jakoi suurinpiirtein joka ainoalle keltaista, sinistä ja hyvin vähän punaista ja vain muutaman erin, yksi narttu muistaakseni sai vain erin ja sitten taas 7 keltaisen .) Tuomarin mielestä kaikki amstaffit olivat liian isoja ( yli kaksikymmentä amstaffia) että sellainen setä... Mekin saimme keltaisen ja arvosteluun että liian suuri hänen makuunsa :) Avo luokasta jossa Lissukin oli sai muistaakseni 3 keltaista ja yksi punaisen... Tällainen harrastelu reissu tällä kertaa muuten kaikin puolin Lissun kanssa reissuun tyytyväinen koska Lissu tykkäsi kovin ja esiintyminen oli neidin mielestä hauskaa!

Tässä juostaan kehässä ja juokseminenkin sujui mainiosti.


Ja vielä vähän hämärämpi kehäkuva Lissusta.



Sitten muihin touhuihin eli Minttu voi takapäänsä kanssa vielä onneksi suht ok, eli niin kuin kuvasta näkee tissit kohti kattoa ja eikun kuorsaamaan :) Minttu on edelleen onneksi pärjännyt ihan ok, kipulääkkeitä emme ole joutuneet käyttämään kuin satunnaisesti silloin kun neiti päättää ottaa pihalla jonkun kovemman spurtin koska hänhän ei omasta mielestään ole ollenkaan kipeä eikä kihtinen .) mutta se spurtti kun sitten näkyy iltasella "pienoisella" kankeudella.... Näin kun saisi Mintun vielä pitää piiiiiitkiä aikoja että neiti on iloinen ja kivuton olisin erittäin onnellinen!





Tässä Saska= Ville Vallaton :) poika on tehnyt tässä syksyn aikan kovin kaivuu hommia ja kaikenlaista piha jutskaa, pirskutan ihmiset kun eivät aina kaikkia kaivuu jutskia ymmärrä :) Tytöilläkin juoksut olivat ja menivät ja hei älkää luulkokaan etteikö Saska olisi niiden päälle ymmärtänyt vaikka munaton onkin .)





Ja Lissu omana rauhallisena itsenään ilmeisestikin juuri herätetty kesken unien...
nyt on tosiaan valtakunta rauhoittunut juoksujen osilta ja Lady ja Seppokin pääsivät viikko sitten jo takaisin yhteen :) Lenkkeilty ollaan paljon ja koitettu Seppoa saada taas lihoamaan takaisin omaksi itsekseen kun oli viisi päivää täysin syömättä juoksujen aikana, mutta nyt onneksi ruoka maistuu taas ja elämä hymyilee ! Lady ja Seppo olivat kylläkin viikonloppuna sitä mieltä että juumankauta näyttelyreppu otettiin esiin ja he kanssa baanalle YES, mutta ei ei päässeet ja siitä kyllä sai pieniä murheellisia katseita.... Noh heidän näyttely taukonsa loppuu reilu viikon päästä kun lähdetään hesaan voittajaan ja pohjoismaiden voittajaan koko viikonlopun reissulle :)





Mä en tiiä mitä pirua tälle kuvalle kävi....... en saa sitä käännettyä enää mihkään eli nyt se on sitten näin joten katselkaa vinossa kun Saska syö luuta :):)







Ei kommentteja: