maanantai 7. joulukuuta 2009

Kuvatuksia ja kuulumisia viime päiviltä

Oli pakko ottaa lenkillä ihana maisemakuva viime viikolla kun kerrankin muistin ottaa kameran mukaan ja oli muutenkin maisema muutakin kuin pimeän ja sateisen näköistä... Noh tätä näkyä valitettavasti ei enää ole tänään.....
Piti myöskin ottaa Ladysta ja Seposta maisemakuva mutta eihän se onnistu vapaana ollessa niin että kumatkin olisivat kuvassa joten päätin sitoa heidät siksi aikaa puuhun ja niin ollen ilmeetkin ovat kummallakin sitä luokkaa :) kurja äiti sitoi heidät kesken lenkin puuhun kiinni ja kaivoi kameran esiin!!! Kehtaakin!

Ja sitten tietysti lenkin päätteeksi pientä leikkiä :)


Ladysta yksi seisoma kuva erittäin kamalasta kuvakulmasta otettu eli ylhäältä päin.... .) mä kun oon niiiiin hyvä ottamaan kuvia :)



Sitten vähän pihapuskia kuvattu ja Seppokin on siellä jossain keskellä puskia jos huomaatte .)





Ai olikin vaanimis leikki meneillään :):) Seppo ilmeisestikin yritti olla oikein fiksu ja tekeytyä puskaksi, Lady olikin niin fiksu että huomasi .)




Ja lopputulos tietysti jälleen paini leikkiä !






Sitten kuva kunnon pususta!! Pitäähän sitä läksyjen teon välissä vähän hempeillä Sepon kanssa...







Ostin Mintulle uuden pedin jota mainostettiin vanhoille ja nivelvaivoisille koirille, ja peti onkin sitten lampaan villoineen hemmetin suosittu meillä eli tässä kuvassa pedin on vallannut Lady, pistinkin tilaukseen niitä lisää koska tuntuu olevan näin talvisaikaan erittäin suosittu, mikäs siihen lämpimään karvaan on mennä lekottelemaan kun ulkona on kylmä :)









Sitten pari otosta kännykkäkameralla meitin töistä, kun Seppo ja Lady olivat välillä viettämässä aikaa mun työseurana. Ja kuva näyttää siltä että kummatkin vahtii tynnyreitä, oikeasti ne ovat vaan rajana ettei kaksikko pääse koko raflaan teilaamaan asiakkaita :) Rapsuttajia kyllä onneksi löytyi jälleen paljon tuollekin puolelle!








Sampura taas toi ottaa kuvia, johan käy tylsäksi!










Herra karhun vartija :)
Että tallaisia täällä, viikonloppu lähestyy ja perjantaina päästään sitten hesan näyttely reissulle, Lady ja Seppo pääsevät pitkän näyttely tauon jälkeen taas baanalle :)!
Huomenna täyttää Elsa neiti komeat kaksi vuotta!! Nyt jo isot onnittelut Elsalle, jäämme odottelemaan synttäri kuvia Anulta ja Elsalta .)











Ei kommentteja: